Nume firmă:  STRAMBATA SRL

Administrator: Muncaciu Vasile

Planul de afacere finanțat: Restaurant pizzerie

Programul de finanțare:  Diaspora Start- Up

 Cod CAEN finanțat: 5610 Restaurante

 Locația de implementare: CLUJ-NAPOCA

Vasile s-a întors din Italia, după peste 5 ani de experiență acumulată în domeniul bucătăriei, tocmai pentru a ne împărtăși și nouă, clujenilor, experiența delicioasei pizza realizată cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Vasile a profitat la maxim de oportunitatea finanțării din cadrul proiectului Antreprenor Acasă by Inceptus, deschizându-și restaurantul mult visat unde servește pizza realizată cu ingrediente aduse din Italia. Furnizorii lui sunt de foarte mare încredere și asta se simte în gustul inedit al celor peste 10 tipuri de pizza din meniu.

Pizzeria L’Angolo se află într-o zonă liniștită, la îndemâna oricărui locuitor al zonei Gheorgheni, dar Vasile și colegul lui fac livrări și în alte cartiere. Vasile a dotat pizzeria cu un cuptor nemaipomenit pe lemne unde pizza se coace perfect uniform pentru iubitorii gustului specific italienesc.

Avantajul afacerii:

  1. Raport calitate-preț
  2. Experiența în domeniul bucătăriei

Dificultățile afacerii:

  1. Concurența acerbă în acest domeniu
  2. Costurile aferente livrării la domiciliu

Pentru a înțelege mai multe despre traseul antreprenorial  în cadrul proiectului Antreprenor ACASĂ vă invităm să parcurgeți mini interviul pe care aceasta ni l-a acordat.