Nume firmă:  INNOVATING SOCIETY SRL

Administrator: Mihai Tudor

Planul de afacere finanțat: Servicii de consultanță pentru afaceri și management

Programul de finanțare:  Diaspora Start- Up

 Cod CAEN finanțat: 7022 Activități de consultanță pentru afaceri și management

 Locația de implementare: CLUJ-NAPOCA

Innovating Society a fost înființată din dorința lui Tudor de a veni cu un suflu nou într-un domeniu foarte dinamic de training-uri în inovație și antreprenoriat, oferind serviciile sale prin intermediul unei echipe tinere. Împreună cu colegii săi a susținut multe evenimente de tip meetup sau workshop-uri și a participat cu entuziasm la evenimente gratuite în Cluj-Napoca și București în vederea educării publicului asupra importanței inovației și antreprenoriatului.

Innovating Society este specializată pe training-uri în inovație și antreprenoriat, precum și pe evenimente inspiraționale pe aceste două subiecte pentru comunitatea de antreprenori și inovatori.

Tudor pregătește o Platformă care va avea rolul de a aduce într-un singur loc toate webinariile / evenimentele live pentru ca publicul interesat să le poată găsi mai ușor.

Apelând la serviciile Innovating Society vei descoperi cât de ușor poți să scanezi oportunitățile potrivite companiei tale, cum să-ți minimizezi investițiile până nu ești sigur că ai ales direcția bună, cum să implementezi inovația în cultura societății pe care o reprezinți.

Avantajul afacerii:

  1. Concept inovativ: oferirea de servicii integrate atât pentru mame cât și pentru copiii acestora
  2. Echipă formată din profesioniști în domeniu
  3. Specificul afacerii este pretabil și în mediul online

Dificultățile afacerii:

  1. Concurența acerbă în acest domeniu
  2. Diminuarea puterii de concentrare în mediul online

Pentru a înțelege mai multe despre traseul antreprenorial  în cadrul proiectului Antreprenor ACASĂ vă invităm să parcurgeți mini interviul pe care aceasta ni l-a acordat.